Waargebeurde sprookjes

Waargebeurde sprookjes

Iedereen is de hoofdpersoon in zijn of haar eigen levensverhaal. Ik kijk en luister met liefdevolle fascinatie en zie een extra laag die jou misschien ontgaat, maar die wat jij meemaakt juist zo waardevol maakt.
Het resultaat is een krachtig verhaal, met jou in de hoofdrol. Omdat ik vind dat jij dat waard bent.

Mag ik jouw sprookje schrijven? Al het moois wat ik in gesprekken van je hoor en zie, verwerk ik tot een waargebeurd sprookje. Jouw verhaal, met een magische twist.
Laat de wereld zien wie jij bent en waar jij voor staat! Of houd het lekker voor jezelf om van te genieten en nog vaak te herlezen. Tip: Een waargebeurd sprookje is ook heel mooi om cadeau te geven!

ieninactieIk schrijf mijn waargebeurde sprookjes voor zowel particulieren als organisaties op basis van interviews. Ik luister, stel vragen en ben pas tevreden als jouw verhaal voor mij helder is.
Professionele illustraties zijn tegen meerprijs mogelijk; ik werk samen met verschillende illustratoren. Zodat het resultaat echt passend is.

Er is heel veel mogelijk, ik denk graag met je mee.

Tarief: je betaalt 50 euro voor het intake interview + 1 euro per geschreven woord. Je kunt zelf kiezen of je een korte tekst wilt, een verhaal van meerdere pagina’s of misschien wel een heel boek!
Informeer naar de mogelijkheden via: inekevanlier@gmail.com.

Deel deze paginaShare on Facebook

Have your say